Huges Marina har köpt VK Marin i Göteborg

Huges Marina fortsätter att expandera. ”Senaste köpet av VK Marin i Göteborg är ett led i Huges långsiktiga expansionsstrategi och förstärker Huges marknadsledande position ytterligare. Förvärvet är också en viktig del av visionen att kunna erbjuda en lite enklare och mycket roligare fritid för våra kunder genom Huges helhetskoncept,” säger styrelseordförande Matts Kastengren.

VK Marin har nästan 40 års erfarenhet som en av de ledande marinhandlarna i Göteborg och är världens största återförsäljare av Ryds enligt Matts Kastengren. VK Marin omsatte närmare 60 miljoner kronor under 2007.

Så här säger Matts Kastengren om Huges Marina:

”Huges Marina med personal vill kunna erbjuda sina kunder ett helhetskoncept för båtliv oavsett var i Sverige man befinner sig. Förvärvet av VK Marin ger oss en stark grund för fortsatt expansion i Göteborg och på västkusten.

Huges Marina är idag Sveriges ledande och största marinhandlare med fullserviceanläggningar i Stockholm, Göteborg, Tranås, Västervik, Roslagen och Orust. Huges omsätter omkring 300 miljoner kronor inklusive förvärvet av VK Marin.

I Huges Marinas helhetskoncept för båtliv erbjuds allt från båtar, motorer och tillbehör till tjänster såsom service, vinterförvaring och båtskola*.

Huges Marina erbjuder ett brett utbud av varumärken såsom AMT, Anytec, Askeladden, Aquador, Bella, Flipper, Forbina, Grisslan, Honda, Linder, Mercury, MV Marin, Ryds, Silver och Suzuki.”

* I Huges båtskola är det jag, Bengt Utterström, och min fru Ank,i som står för undervisningen och de praktiska övningsmomenten i båt.

www.hugesmarina.se